SYLWESTER 2017
Jak kolacja sylwestrowa, to tylko w Przystanku Orłowo! Zapraszamy na niesamowite przeżycie kulinarne. W tym roku przygotowaliśmy dla Was 6-daniowe menu, a sommelier dobrał do dań wyjątkowe wina.
Oto nasze MENU
Przystawka
Ravioli z buraka, figa, ser kozi, piana z buraka i owoców pasji
EMPEROR POINT MARLBOROUGH, NOWA ZELANDIA (SAUVIGNON BLANC)
Zupa
Krem z dyni, kawior z pomarańczy, listek z filo
Intermezzo
Sorbet szampański z grejpfrutem
Danie I
Pieczony halibut, mleko kokosowe, grillowane mango, seler naciowy
AZUMBRE VIÑEDOS CENTENAIROS D.O. RUEDA, HISZPANIA (VERDEJO)
Danie II
Polędwica z jelenia, fondant, chrupiąca szalotka, sos z nutą jałowca
BODEGAS NEKEAS RESERVA D.O. NAVARRA, HISZPANIA (CABERNET SAUVIGNON,MERLOT)
Deser
Tarta toffee, sorbet czekoladowy z kardamonem, żel czekoladowy z rumem
WEINGUT HANS TSCHIDA AUSLESE D.A.C. BURGENLAND, AUSTRIA (MUSCAT OTTONEL)
Cena 250 zł / osobę
Zawiera: 6- daniowe menu, cztery kieliszki wina, kieliszek wina musującego na przywitanie
Kolacja w godzinach 19:30 – 23:00
Zapraszamy do rezerwacji: 58 670 40 41
e-mail:restauracja@przystanekorlowo.pl